Ryby uzené teplým kouřem
Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu.

Treska (Gadus morhua) uzená teplým kouřem, neboli smoked haddock. Velice populární způsob přípravy ve Velké Británii. Treska uzená teplým kouřem (okolo 65°C) po...

Pochutnejte si na českém kapříkovi tak, jak ho neznáte! Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování....

Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem, s příchutí Bylinky Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Filet...