Ryby uzené teplým kouřem

Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu. 

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem
Návrh bez názvu
Novinka
99 Kč

Treska (Gadus morhua) uzená teplým kouřem, neboli smoked haddock. Velice populární způsob přípravy ve Velké Británii. Treska uzená teplým kouřem (okolo 65°C) po...

Kód: 154
kapr sul
Akce
99 Kč

Pochutnejte si na českém kapříkovi tak, jak ho neznáte! Kapr obecný  (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování....

Kód: 94
kapr byliny
Akce
99 Kč

Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem, s příchutí Bylinky Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Filet...

Kód: 97
trnecka 02812
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C)...

Kód: 70
trnecka 02815
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C)...

Kód: 67
trnecka 02804
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...

Kód: 64