Ryby uzené teplým kouřem

Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu. 

Stránka 1 z 1 - 10 položek celkem
kapr sul
99 Kč

Pochutnejte si na českém kapříkovi tak, jak ho neznáte! Kapr obecný  (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování....

Kód: 94
kapr byliny
99 Kč

Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem, s příchutí Bylinky Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Filet...

Kód: 97
tsf 34605
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu se skvělým Kampotským pepřem značky .pepper..field, a poté...

Kód: 210
tsf 34597
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu a poté sušeného teplým kouřem dle Originální americké...

Kód: 204
tsf 34600
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa s příchutí Teriyaki (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v našem Teriyaki nálevu a poté sušeného teplým kouřem....

Kód: 207
trnecka 02812
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...

Kód: 70
trnecka 02815
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...

Kód: 67
trnecka 02804
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...

Kód: 64
nu 28957
129 Kč

Tygří Krevety (Panaeus vannamei) uzené teplým kouřem. Krevety jsou vyuzené, uvařené v páře a připravené k servírování. Krevety uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 2...

Kód: 216
nu 28930
149 Kč

Makrela obecná (Scomber scombrus) uzená teplým kouřem. Makrela je ručně filetovaná, zbavená nečistot a připravena k servírování. Makrela uzená teplým kouřem (do 65°C) po...

Kód: 213