Ryby uzené teplým kouřem
Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu.
![tsf 34605](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.trneckasmokedfish.cz/user/shop/detail/210_tsf-34605.jpg?65e053cb
)
Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu se skvělým Kampotským pepřem značky .pepper..field, a...
![tsf 34597](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.trneckasmokedfish.cz/user/shop/detail/204_tsf-34597.jpg?65e0503f
)
Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu a poté sušeného teplým kouřem dle Originální americké...
![tsf 34600](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.trneckasmokedfish.cz/user/shop/detail/207_tsf-34600.jpg?65e052b1
)
Jerky z Lososa s příchutí Teriyaki (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v našem Teriyaki nálevu a poté sušeného...