Ryby uzené teplým kouřem

Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu. 

Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem
kapr sul
99 Kč

Kapr obecný  (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. ...

Kód: 94
kapr byliny
99 Kč

Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem, s příchutí Bylinky Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k...

Kód: 97
pstruh tep sul
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 55°C)...

Kód: 70
pstruh chilli
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 63°C)...

Kód: 67
pstruh teriy
129 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem. Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Pstruh uzený teplým kouřem (do 63°C)...

Kód: 64