Ryby uzené teplým kouřem

Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu. 

Stránka 1 z 1 - 4 položek celkem
kapr sul
99 Kč

Pochutnejte si na českém kapříkovi tak, jak ho neznáte! Kapr obecný  (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem. Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování....

Kód: 94
kapr byliny
99 Kč

Český kapřík, tak jak ho neznáte. Kapr obecný (Cyprinus caprio) uzený teplým kouřem, s příchutí Bylinky Kapr je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Filet...

Kód: 97
0H6A9441
119 Kč

Bříška z Lososa atlantského (Salmo salar) uzeného teplým kouřem. Losos je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování. Bříška uzená teplým kouřem (do...

Kód: 264
tsf 34597
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu a poté sušeného teplým kouřem dle Originální americké...

Kód: 204