Novinky z naší udírny
Krůtí pastrami (Meleagris gallopavo) uzené teplým kouřem. Naše Krůtí Pastrami je tence krájené a připraveno k servírování. Krůta je naložena 3 dny v našem RUBu (směs...
Kachní prso plemene Magret (Meleagris gallopavo) uzené teplým kouřem. Kachní prsa plemene Magret, chovaná pro FOIE GRAS. Kachní prsa udíme několik hodin na višňovém dřevu....
Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu se skvělým Kampotským pepřem značky .pepper..field, a...
Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu a poté sušeného teplým kouřem dle Originální americké...
Jerky z Lososa s příchutí Teriyaki (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v našem Teriyaki nálevu a poté sušeného...