Novinky z naší udírny

Stránka 1 z 1 - 7 položek celkem
tsf 34567
Novinka
89 Kč

Krůtí pastrami (Meleagris gallopavo) uzené teplým kouřem.  Naše Krůtí Pastrami je tence krájené a připraveno k servírování.  Krůta je naložena 3 dny v našem RUBu (směs...

Kód: 231
tsf 34571
Novinka
109 Kč

Kachní prso plemene Magret (Meleagris gallopavo) uzené teplým kouřem.  Kachní prsa plemene Magret, chovaná pro FOIE GRAS. Kachní prsa udíme několik hodin na višňovém...

Kód: 234
tsf 34605
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu se skvělým Kampotským pepřem značky .pepper..field, a poté...

Kód: 210
tsf 34597
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu a poté sušeného teplým kouřem dle Originální americké...

Kód: 204
tsf 34600
Novinka
129 Kč

Jerky z Lososa s příchutí Teriyaki (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v našem Teriyaki nálevu a poté sušeného teplým kouřem....

Kód: 207
nu 28957
129 Kč

Tygří Krevety (Panaeus vannamei) uzené teplým kouřem. Krevety jsou vyuzené, uvařené v páře a připravené k servírování. Krevety uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 2...

Kód: 216
nu 28930
149 Kč

Makrela obecná (Scomber scombrus) uzená teplým kouřem. Makrela je ručně filetovaná, zbavená nečistot a připravena k servírování. Makrela uzená teplým kouřem (do 65°C) po...

Kód: 213