Ryby uzené studeným kouřem

Ryby uzené studeným kouřem prochází dlouhým procesem zpracování a uzení. Ryby se nejprve filetují, poté marinují. Proces marinování probíhá cca 12 hodin, dle velikosti filetu. Studeným kouřem je míněn kouř s teplotou do 20°C, ryby se udí cca 50 hodin, opět dle velikosti. Ryby drží strukturu ale jsou perfektně prouzené.

Stránka 1 z 2 - 14 položek celkem
Losos uzený studeným kouřem Na Soli - min. 100g
149 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem Na Soli. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Losos uzený studeným kouřem (do...

Kód: 109
lsoso pastrami
149 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem Pastrami. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Losos uzený studeným kouřem (do...

Kód: 112
Losos uzený studeným kouřem Whiskey & Pepř - min. 100g
149 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Losos uzený studeným kouřem (do 19°C) po...

Kód: 115
tsf 19150 2
Novinka
159 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským bílým pepřem .pepper..field Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....

Kód: 159
Losos uzený studeným kouřem s Černým pepřem .pepper..field - min. 100g
Novinka
159 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským černým pepřem .pepper..field. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....

Kód: 158
Losos uzený studeným kouřem s Červeným pepřem .pepper..field - min. 100g
Novinka
159 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským červeným pepřem .pepper..field. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k...

Kód: 157
pstruh kopr GT
159 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem...

Kód: 49
pstruh repa
159 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Směs červené řepy, ginu a dalšího koření dodává rybě jedinečnou a velice typickou zemitou chuť. Ryba se marinuje...

Kód: 55
pstruh sul GT
159 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem...

Kód: 46
siven kopr
209 Kč

Siven americký uzený studeným kouřem (Salvelinus fortinalis) celý filet, bez kostí, s kůží. Ryba je solena velmi kvalitní krystalickou mořskou solí značky Piazzolla a...

Kód: 76
siven repa
209 Kč

Siven americký uzený studeným kouřem (Salvelinus fortinalis) celý filet, bez kostí, s kůží. Ryba uzená studeným kouřem (do 19 °C) po dobu cca 50 hodin, marinovaná ve směsi z...

Kód: 79
siven sul
209 Kč

Siven americký uzený studeným kouřem (Salvelinus fortinalis) celý filet, bez kostí, s kůží. Ryba je solena velmi kvalitní krystalickou mořskou solí značky Piazzolla a...

Kód: 73
Nahoru
Další produkty