Ryby uzené studeným kouřem
Ryby uzené studeným kouřem prochází dlouhým procesem zpracování a uzení. Ryby se nejprve filetují, poté marinují. Proces marinování probíhá cca 12 hodin, dle velikosti filetu. Studeným kouřem je míněn kouř s teplotou do 20°C, ryby se udí cca 50 hodin, opět dle velikosti. Ryby drží strukturu ale jsou perfektně prouzené.
![tsf 19150 2](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.trneckasmokedfish.cz/user/shop/detail/163_tsf-19150-2.jpg?6436b6c3
)
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským bílým pepřem .pepper..field Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....
![Losos uzený studeným kouřem s Černým pepřem .pepper..field - min. 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.trneckasmokedfish.cz/user/shop/detail/160_losos-uzeny-studenym-kourem-s-cernym-peprem--pepper--field-min--100g.png?64ca0b2c
)
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským černým pepřem .pepper..field. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....
![Losos uzený studeným kouřem s Červeným pepřem .pepper..field - min. 100g](https://cdn.myshoptet.com/usr/eshop.trneckasmokedfish.cz/user/shop/detail/157_losos-uzeny-studenym-kourem-s-cervenym-peprem--pepper--field-min--100g.png?64ca0b77
)
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským červeným pepřem .pepper..field. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....