Losos uzený studeným kouřem Whiskey & Pepř - min. 100g

19 hodnocení

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem.

  • Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
  • Losos uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.
  • Po vyuzení se aplikuje na filety naše směs irské Whisky a čerstvě drceného pepře.

Gramáž produktu je 100-110 g/ ks. 

Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.

Produkt oceněný Great Taste Awards 2023 

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 115
149 Kč
Losos uzený studeným kouřem Whiskey & Pepř - min. 100g
19 hodnocení
4,2 19 hodnocení

Vhodné na obložené kanapky, chleby, do salátů aj.

  • Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g lososa.
  • Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
  • Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola, po vyuzení nanášíme na filety naši směs irské Whisky a čerstvě drceného Kampotského pepře.

Hmotnost: min. 100 g

Složení: Losos atlanstký, mořská sůl, kouř a marináda z Whiskey a pepře

Skladování: 1-4 °C

Země původu: Norsko

Přidané látky: Bez Éček

Alergeny: 4 - Ryby

Minimální trvanlivost ode dne doručení: 18 dní

Energetická hodnota na 100 g/ml: 200 kcal

Tuky: 13 g

- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g

Sacharidy: 0 g

- z toho cukry: 0 g

Vláknina: 0 g

Bílkoviny: 21 g

Sůl: 3 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Uzený losos atlantský - plátky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: