Losos uzený studeným kouřem Pastrami - min. 100g

23 hodnocení

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem Pastrami.

  • Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
  • Losos uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.
  • Po vyuzení se aplikuje naše směs koření Pastrami, která rybě dodá skvělou chuť inspirovanou New Yorkem.

Gramáž produktu je 100-110 g/ ks. 

Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Kód: 112
149 Kč
Losos uzený studeným kouřem Pastrami - min. 100g
23 hodnocení
3,9 23 hodnocení

Vhodné na obložené kanapky, chleby, do sandwichů a nebo třeba na tapas. 

Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g lososa.

Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.

Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.

  • Hmotnost: min. 100 g
  • Složení: Losos atlantský, mořská sůl, uzená červená paprika, kmín, fenykl, pepř
  • Skladování: 1-4 °C
  • Země původu: ekologický chov Norsko
  • Přidané látky: Bez Éček
  • Alergeny: 4 - Ryby
  • Minimální trvanlivost ode dne doručení: 18 dní
  • Energetická hodnota na 100 g/ml: 200 kcal
  • Tuky: 13 g
  • - z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g
  • Sacharidy: 0 g
  • - z toho cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Bílkoviny: 21 g
  • Sůl: 3 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Uzený losos atlantský - plátky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Losos uzený studeným kouřem Na Soli - min. 100g
149 Kč

Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem Na Soli. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Losos uzený studeným kouřem (do...

Kód: 109
pstruh kopr GT
159 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování. Pstruh uzený studeným kouřem...

Kód: 49
pstruh repa
159 Kč

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Směs červené řepy, ginu a dalšího koření dodává rybě jedinečnou a velice typickou zemitou chuť. Ryba se marinuje...

Kód: 55