Uzený pstruh lososovitý - stripsy
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...
Kód: 70
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...
Kód: 67
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do...
Kód: 64
Makrela obecná (Scomber scombrus) uzená teplým kouřem.
Makrela je ručně filetovaná, zbavená nečistot a připravena k servírování.
Makrela uzená teplým kouřem (do 65°C) po...
Kód: 213