Makrela Filet 2ks - cca 230g
Makrela obecná (Scomber scombrus) uzená teplým kouřem.
- Makrela je ručně filetovaná, zbavená nečistot a připravena k servírování.
- Makrela uzená teplým kouřem (do 65°C) po dobu 4 hodin.
- Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
- Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
3,9
16 hodnocení
Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty nebo pomazánky
Ryba pochází z volného moře z oblasti FAO 27, Atlantický oceán.
Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g Makrely.
Gramáž produktu je cca 230 g / ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby uzené teplým kouřem |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář