Ryby uzené studeným kouřem
Ryby uzené studeným kouřem prochází dlouhým procesem zpracování a uzení. Ryby se nejprve filetují, poté marinují. Proces marinování probíhá cca 12 hodin, dle velikosti filetu. Studeným kouřem je míněn kouř s teplotou do 20°C, ryby se udí cca 50 hodin, opět dle velikosti. Ryby drží strukturu ale jsou perfektně prouzené.
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským bílým pepřem .pepper..field Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským černým pepřem .pepper..field. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským červeným pepřem .pepper..field. Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování....