Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5...
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
Pstruh uzený teplým kouřem (do...
Kód: 64
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací