Stripsy Na Soli - min. 100g

5 hodnocení

Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.

  • Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
  • Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5 hodin.
  • Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
  • Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 70
129 Kč 129 Kč / 100 g
Stripsy Na Soli - min. 100g
5 hodnocení
4,8 5 hodnocení

Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.

Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.

Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého. 

Gramáž produktu je 100-110 g/ ks. 

Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Uzený pstruh lososovitý - stripsy
Hmotnost: 0.12 kg
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: