Stripsy Na Soli - min. 100g
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený teplým kouřem.
- Pstruh je ručně filetovaný, vykoštěný a připraven k servírování.
- Pstruh uzený teplým kouřem (do 65°C) po dobu 5 hodin.
- Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
- Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
4,8
5 hodnocení
Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.
Ryba pochází z udržitelných chovů v Dánsku. Je držitelem certifikátu ASC Aquaculture Stewardship Council.
Tradiční středoevropská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.
Gramáž produktu je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Uzený pstruh lososovitý - stripsy |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář