Ryby uzené teplým kouřem
Zpracování ryb uzených teplým kouřem probíhá následovně. Ryby se filetují, krájí na velikost hranolek a poté marinují v marinádách. Po marinaci je udíme cca 5 hodin při 61°C. Ryby mají rozpadavou strukturu.

Skvělý předkrm a nebo svačinka. Stačí opéct kvalitní kousek pečiva, zakapat olivovým olejem a citronem. Tatarák je skvěle namletý s perfektní konzistencí a chutí. ...

Tygří Krevety (Panaeus vannamei) uzené teplým kouřem. Krevety jsou vyuzené, uvařené v páře a připravené k servírování. Krevety uzený teplým kouřem (do 65°C) po...

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu se skvělým Kampotským pepřem značky .pepper..field, a...

Jerky z Lososa (Salmo Salar). Ochutnejte přirozenou chuť nejkvalitnějšího rybího masa naloženého v solném nálevu a poté sušeného teplým kouřem dle Originální americké...