Trio na jednohubky - Pstruh lososovitý
Výběr našich pstruhů uzených za studena, kterým rozjasníte kdejaký dýchánek.
- Pstruh Duhový uzený studeným kouřem min. 100g - na soli
- Pstruh Duhový uzený studeným kouřem min. 100g - na kopru
- Pstruh Duhový uzený studeným kouřem min. 100g - na řepě
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Produkty oceněné Great Taste Awards 2022 ⭐
Servírujte jak je libo, my doporučujeme vyzkouše třeba tapas, jednohubky, chlebíčky, saláty, špagety... nebo jen tak na chleba :-).
- Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
- Pstruh uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.
- Vše je zpracováno v Brně
Gramáž jednotlivých ryb je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby uzené studeným kouřem |
---|---|
Hmotnost: | 0.45 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář