Pstruh lososovitý uzený studeným kouřem Na Řepě - min. 100g
Pstruh lososovitý (Oncorhynchus mykiss) uzený studeným kouřem. Směs červené řepy, ginu a dalšího koření dodává rybě jedinečnou a velice typickou zemitou chuť. Ryba se marinuje po dobu několika hodin z toho důvodu, aby byla zachována její původní uzená chuť a marinace dodala pouze další chuťovou linku.
- Pstruh je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
- Pstruh uzený studeným kouřem (do 19 °C) po dobu 48 hodin.
Gramáž produktu je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Vhodné na obložené kanapky, chleby, do salátů aj.
- Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g pstruha lososovitého.
- Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
- Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola, šťávě z červené řepy, ginu, jalovci a dalším koření.
Hmotnost: min. 100 g
Složení: pstruh lososovitý, mořská sůl, marináda z červené řepy (odšťavněná šťáva z červené řepy, gin, jalovec)
Skladování: 1-4 °C
Země původu: ekologický chov Dánsko
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 4 - Ryby
Minimální trvanlivost od prvního dne výdeje: 18 dní
Energetická hodnota na 100 g/ml: 156 kcal
Tuky: 8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g
Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 21 g
Sůl: 3,8 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby uzené studeným kouřem |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.