Losos uzený studeným kouřem s Bílým pepřem .pepper..field - min. 100g
Losos atlantský (Salmo salar) uzený studeným kouřem s Kampotským bílým pepřem .pepper..field
- Losos je ručně předkrájený na tenké sashimi plátky a připraven k servírování.
- Losos uzený studeným kouřem (do 19°C) po dobu 48 hodin.
- Doplněný o exkluzivní bílý pepř .pepper..field.
- Unikátní bílý pepř má chuť muškátového ořechu, cedru a černého čaje. Vyrábí se ručním loupáním jader zralého červeného pepře.
Gramáž produktu je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Proč jsme použili na naše ryby .pepper..field?
Kampotský pepř je považován za nejchutnější pepř světa. Český .pepper..field jej jako první v ČR dováží od roku 2018 a podporuje tak fair trade výkupem 203 tradičních kambodžských pepřových farem. Za své aktivity získal ocenění v Kambodži i ČR - a to nejen za udržitelnost a fair trade, ale i nejvyšší gastro ocenění světa GOLDEN FORK za kvalitu a chuť Kampotského pepře. Na naše ryby Vám chceme dopřát to nejlepší - něco, co ještě více podpoří skvělou chuť a kvalitu našich produktů. Pokud Vám pepř zachutná, najdete jej na www.pepperfield.cz. Při zadání slevového kódu TRNECKA jej navíc budete mít s 10% slevou."
Vhodné na obložené kanapky, chleby, do salátů aj.
- Tradiční skandinávská technika uzení. 100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g lososa.
- Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
- Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
Hmotnost: min. 100 g
Složení: losos atlantský, mořská sůl, bílý pepř
Skladování: 1-4 °C
Země původu: ekologický chov Norsko
Přidané látky: Bez Éček
Alergeny: 4 - Ryby
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 18 dní
Energetická hodnota na 100 g/ml: 200 kcal
Tuky: 13 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 2,1 g
Sacharidy: 0 g
- z toho cukry: 0 g
Vláknina: 0 g
Bílkoviny: 21 g
Sůl: 3 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby uzené studeným kouřem |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář