Uzená Treska ze Severního moře - min. 100g
Treska (Gadus morhua) uzená teplým kouřem, neboli smoked haddock.
- Velice populární způsob přípravy ve Velké Británii.
- Treska uzená teplým kouřem (okolo 65°C) po dobu 5 hodin.
- Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
- Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.
Gramáž produktu je 100-110 g/ ks.
Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.
Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.
Ryba pochází z lovu v oblasti FAO 27, což je okolí Norských břehů, Severní moře.
100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g tresky.
TENTO PRODUKT PODLÉHÁ SEZÓNNÍ NABÍDCE.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář