Uzená Treska ze Severního moře - min. 100g

Neohodnoceno

Treska (Gadus morhua) uzená teplým kouřem, neboli smoked haddock.

  • Velice populární způsob přípravy ve Velké Británii.
  • Treska uzená teplým kouřem (okolo 65°C) po dobu 5 hodin.
  • Ryba se marinuje v mořské soli Piazzola.
  • Uzeno na směsi bukového a olšového dřeva vysoké kvality, pro docílení specifické chuti.

Gramáž produktu je 100-110 g/ ks. 

Minimální trvanlivost uzených ryb je 21 dní.

Dostupnost Vyprodáno (>5 ks)
Kód: 154
99 Kč
Uzená Treska ze Severního moře - min. 100g
Neohodnoceno
Návrh bez názvu
Novinka

Díky teplému kouři ryba ztrácí svoji strukturu a rozpadá se na jednotlivé plátky. Je neuvěřitelně univerzální v kuchyni, dá se použít na saláty, hlavní chody, party canapés, zapečené recepty, hostiny.

Ryba pochází z lovu v oblasti FAO 27, což je okolí Norských břehů, Severní moře. 

100 g produktu bylo vyrobeno ze 130 g tresky.

TENTO PRODUKT PODLÉHÁ SEZÓNNÍ NABÍDCE.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: